Članice:
 
Okrugli stol „Potencijali industrije namještaja u opremanju jadranskih hotela“

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Šumarskog fakulteta sudjelovali smo na okruglom stolu „Potencijali industrije namještaja u opremanju jadranskih hotela“ koji se održao u sklopu Ambijente 2007 – 34. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije.

Okrugli stol bavio se problematikom jadranskih hotela budući da se u posljednje vrijeme u mnogim hotelima pristupilo obnovi interijera sa ciljem jačanja konkurentnosti hrvatskog turizma.
U pitanje je došla konkurentnost domaćih tvrtki, te favoriziranje inozemnih proizvoda.

link na Liderov članak

Prezentacija klastera

Sudjelujemo u programu stručnih predavanja i prezentacija „Klasteri“ 19.10. 2007. te držimo kratko izlaganje o našem klasteru Tehnointerijeri.

Predstavljane klastera TEHNOINTERIJERI obavila je gospođica Irma Mihovec bacc.oec. pred prisutnim klaster menadžerima drvne industrije iz drvnog klastera sjeverozapadne Hrvatske, zadrugom drvoprerađivača istočne Hrvatske «SLAVONSKI HRAST» te klasterom brodsko-posavske županije.
U uvodnom dijelu govorilo se općenito o klasterima, broju njihovih članica i proizvodima na koji su se hrvatski klasteri orijentirali. Također potegnuta su pitanja o problemu nedostatka kvalitetnog ljudskog faktora u proizvodnji, konkurentnosti između pojedinih članica unutar klastera te općenito problematika financiranja. Dani su dugoročni planovi nastupa na domaćem i inozemnom tržištu, a govorilo se i o pokrenutim klaster projektima za naredno razdoblje.

Download "Prezentacija Klastera" (1.7 MB)

 
 
Naslovna    |     O nama      |     Opremanje objekata   |     Proizvodi i usluge     |     Kontakt
Copyright © 2019